Noi dispozitii pentru tinerii fermieri prin PNDR 2014-2020

investitii.jpg

investitiiPrin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, tinerii care isi incep o afacere la tara pot beneficia de fonduri nerambursabile in valoare de 50.000 de euro. La finalul acestei saptamani se vor publica ghidurile solicitantului iar pe 25 martie deja se vor deschide primele doua masuri prin noul PNDR. 

Sub-masura PNDR 6.1. „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” este una din acestea. Cea mai importanta obligatie pentru tinerii fermieri este inregistrarea acestuia ca micro-intreprindere/intreprindere mica cu maximum 24 de luni inaintea depunerii cererii de finantare.

Acest pas trebuie sa fie incheiat inaintea depunerii cererii de finantare pentru aceasta sub-masura. In plus, documentele se vor depune impreuna cu planul de afacere.

De asemenea, instalarea tanarului este considerata finalizata abia in momentul implementarii corecte a planului. 

Mai multe detalii: www.stiriagricole.ro

One Reply to “Noi dispozitii pentru tinerii fermieri prin PNDR 2014-2020”

  1. balici mihai spune:

    Pai tocmai asta este cel mai mare impediment in accesarea acestui fond ??
    alta clauza numai trebuie ca nu poate accesa tanarul si trebuie sa stea pana in 2017

    Cea mai importanta obligatie pentru tinerii fermieri este inregistrarea acestuia ca micro-intreprindere/intreprindere mica cu maximum 24 de luni inaintea depunerii cererii de finantare.

    Acest pas trebuie sa fie incheiat inaintea depunerii cererii de finantare pentru aceasta sub-masura. In plus, documentele se vor depune impreuna cu planul de afacere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top