MOL Romania ofera 350.000 lei tinerilor sportivi si artisti prin programul de promovare a talentelor

bani.jpg

MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au lansat cea de-a 11-a editie a Programului MOL de promovare a talentelor. Programul, derulat pe plan national pe baza de concurs de proiecte, pune la dispozitia tinerilor talentati si cu rezultate bune la sport si la arte, un fond de 350.000 de lei acordat de MOL Romania.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 18.06.2016
Suma maxima: 350.000 lei

Obiectiv

In cadrul Programului MOL de promovare a talentelor un solicitant poate sa obtina finantare in valoare maxima de 10.000 lei pentru a acoperi cheltuielile de transport legate de activitatea sa sportiva sau artistica sau pentru a achizitiona echipamente si materiale.

Detalii finantare:

Un solicitant poate sa obtina finantare in valoare maxima de 10.000 lei.

Volumul total al sponsorizarilor: 350.000 lei, din care 160.000 lei in domeniul sporturilor, 120.000 lei in domeniul artelor si 70.000 lei pentru categoria de varsta de peste 18 ani.

La o valoare a finantarii probate per proiect de 10.000 lei, se pot finanta 35 proiecte.

Solicitanti eligibili:

La competitie se pot inscrie elevi nascuti intre anii 1998 si 2008 inclusiv, si echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la scoli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistica din Romania, cu elevi din categoria de varsta sus mentionata, care au obtinut rezultate foarte bune la concursuri nationale si internationale in domeniul sportiv sau artistic si au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea si continuarea carierei.

Un participant poate depune un singur dosar de participare.

Pentru solicitarile individuale sunt acceptate doar diplomele obtinute individual, iar pentru solicitarile in grup sau echipa sunt acceptate doar diplomele obtinute in grup sau echipa.

Trebuie trimise doar xerocopii ale actelor solicitate. Documentele expediate nu vor fi returnate participantilor.

Proiecte eligibile:
Domeniul sponsorizarii: Sport si Arta (toate domeniile).

Activitati eligibile:

•achizitionare de materiale, echipament, instrumente sau alte produse necesare pregatirii solicitantului in vederea obtinerii de performante in domeniul sportiv sau artistic

• acoperirea cheltuielilor de transport pentru participanti, ca sa poata ajunge la concursuri internationale si nationale, antrenamente, tabere de antrenament, cantonamente, respectiv competitii, tabere de profil, cursuri, expozitii, concerte

Cheltuieli eligibile:

Bugetul proiectului include urmatoarele categorii de cheltuieli:

  • Cheltuieli de carburanti;
  • Bilet de avion;
  • Bilet de tren sau de autobuz;
  • Cheltuieli de cazare;
  • Cheltuieli de masa;
  • Taxa de participare;
  • Diverse.

Cheltuieli neeligibile:

Nu se accepta solicitarile de achizitionare a unor mijloace fixe pentru dotarea salilor de sport.

Perioada de aplicare: 18 mai 2016 – 18 iunie 2016.

Dosarul de participare se trimite intr-un singur exemplar prin posta, la adresa: Fundatia Pentru Comunitate, 400603 Cluj, Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77, Et. I, The Office C.

Pe plic se mentioneaza: PROGRAM MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR.

Rezultatele vor fi publicate pe site-urile www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro pana la data de 15 august 2016, iar castigatorii vor fi instiintati in scris pana pe 30 august 2016.

Informatii si detalii suplimentare se pot obtine sunand la numarul 0752-018760 (in zilele lucratoare, intre orele 10.00-17.00) sau scriind pe adresa de email [email protected]

Evaluarea proiectelor:

Dosarele complete vor fi evaluate de un juriu de specialitate format din personalitati ale lumii sportive si artistice, care va acorda punctajul in functie de performantele, respectiv situatia sociala a participantilor. Lista castigatorilor va fi aprobata de consiliul director al Fundatiei Pentru Comunitate. Fundatia va informa fiecare solicitant in scris (prin e-mail sau posta) asupra rezultatului final al programului, dupa care va incheia contracte cu solicitantii castigatori. Castigatorii vor primi sponsorizarea doar dupa semnarea si returnarea contractului de sponsorizare.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului

Acte necesare

Finantator: Mol Romania si Fundatia pentru Comunitate
Sursa: Mol Romania

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.