N-am mai scris…..

Mi-am pierdut vocatia de “scriitor”…..singura mea ocupatie din ultimul timp este sa ma “lupt” cu criza…..si…. sincer….e foarte greu…..si cand ma gandesc ca asta e doar inceputul…..cred ca o sa “curga mult sange”…..PACAT DOMNILOR DEMNITARI CA SUNTETI INTERESATI SA “TAMPONATI” EFECTELE CRIZEI ASUPRA ECONOMIEI DOAR DE DRAGUL VOTURILOR…..MARE PACAT…..

Sunt uimit cum oamenii renunta la tot…..la afaceri…..la sperante…..la vise…..etc

…..nu stiu ce sa mai zic…..sunt bulversat…..

Daca cineva ma poate motiva…..va rog sa nu ezitati sa o feceti…..

MULTUMESC

About Cristian Tudusciuc

Sunt absolvent de ştiinţe juridice, absolvent de ştiinţe economice (management) şi in anul 2010 am absolvit masterul la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Al. I. Cuza Iaşi, specializarea Bănci şi Pieţe Financiare. Am avut şi “privilegiul” să “admir” peisajul economic românesc (real) şi să-i simt “trepidaţiile” exact din interiorul lui. Administrez două mici firme de pe piaţa textilelor din România, una având ca domeniu principal de actvitate importul şi comercializarea materialelor textile, iar pentru cea de-a doua, producţia fiind sursa principală de venit.

One thought on “N-am mai scris…..”

  1. Mihaila Raul spune:

    In tara romaneasca majoritatea populatiei scrie mult si citeste putin sau deloc. Cititul e o alternativa de limpezire a gandurilor si de construire a strategiei pe viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.