Noi fonduri Regio pentru dezvoltarea mediului privat din Sud Muntenia

contracte-regio.jpg

contracte regioIn data de 15 februarie s-au semnat patru noi contracte de finantare din Regio care au ca obiectiv sprijinirea mediului privat. La evenimentul ce a fost organizat la sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice au participat vicepremierul Liviu Dragnea, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Musat, alaturi de noii beneficiari de fonduri Regio, reprezentanti ai celorlalte Agentii din tara, precum si mass-media.

Proiectele, ce se vor implementa in judetele Giurgiu, Ploiesti si Teleorman, vor fi realizate cu sprijin financiar nerambursabil Regio, in cadrul Axei prioritare 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

SC EXPO PROFESSIONALS SRL a semnat contractul de finantare pentru proiectul “Modernizare ponton si amenajare hotel plutitor in municipiul Giurgiu“, ce are o valoare totala de 1.070.338,40 lei, din care 725.660,90 lei este valoarea eligibila nerambursabila. Prin aceasta investitie se va dezvolta un nou serviciu in domeniul turismului, prin amenajarea si darea in exploatare a unui hotel plutitor intr-un an de la lansarea proiectului.

Cel de-al doilea beneficiar de la nivelul regiunii Sud Muntenia care va beneficia de finantare nerambursabila Regio este SC BIOTOP IMPEX SRL, ce va implementa proiectul “Dezvoltarea capacitatii SC BIOTOP IMPEX SRL de asigurare a serviciilor de lucrari in domeniul constructiilor de geniu“. Societatea comerciala din Alexandria si-a propus ca prin aceasta investitie sa achizitioneze trei echipamente necesare in desfasurarea lucrarilor de constructii, precum si sa creeze sapte noi locuri de munca pana la finalizarea proiectului, ce are ca durata de implementare un an. Valoarea totala a contractului de finantare este de 985.620,86 lei, din care 794.855,53 lei reprezinta valoarea totala nerambursabila.

Ultimele doua proiecte de la nivelul regiunii noastre, pentru care s-au semnat contractele de finantare, se vor implementa in municipiul Ploiesti si vizeaza dezvoltarea a doua microintreprinderi, prin dotarea cu echipamente si utilaje necesare in activitatile pe care le desfasoara. Astfel, SC MAGAZIN UNIVERSAL ELMA SRL va implementa proiectul “Achizitionare echipamente si utilaje in vederea dezvoltarii SC MAGAZIN UNIVERSAL ELMA SRL in domeniul de activitate catering pentru evenimente“, a carui valoare totala este de 985.846,45 lei, din care 786.237,46 lei este valoarea totala nerambursabila. Cel de-al doilea beneficiar din Ploiesti este SC QSCERT SRL, care va realiza proiectul “Dotarea SC QSCERT SRL cu utilaje performante de pregatire a terenului“. Valoarea totala este de 1.043.347,16 lei, din care valoarea totala eligibila nerambursabila este de 840.417 lei.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.