Noi materiale VIDEO relevante in domeniul managementului de proiecte

video-mp-sigla-170Suntem fericiti sa va anuntam ca avem noi materiale VIDEO relevante in domeniul managementului de proiecte! In cadrul celei de-a treia editie a Conferintei Finantare.ro (desfasurata la Iasi, pe data de 7 iunie 2012) a fost organizata o sesiune dedicata in intregime managementului de proiecte, unde specialisti si experti in domeniu s-au reunit pentru a impartasi informatii pretioase si de actualitate publicului prezent.

Constanta – Nicoleta Bodea, Presedintele Asociatiei Project Management Romania, a vorbit despre Departamentul de management al proiectelor cu finantare europeana: organizare, functionare si efecte organizationale (studiu de caz).

Augustin Purnus, Directorul General al Spider Management Technologies Romania, a prezentat Strategii si provocari in managementul portofoliilor de proiecte.

Stefan Bargaoanu, Agile Coach, ne-a exemplificat care sunt avantajele si dezavantajele unui PM Office, precum si alternative de implementare in organizatii de mici dimensiuni.

Conferentiar Universitar dr., PMP, Tudor Pitulac a vorbit despre cum putem implementa un proiect strategic in absenta PM Office, precum si despre obstacolele intampinate in comunicarea cu Autoritatea de Management.

La final a avut loc o dezbatere pe tema Au nevoie companiile de un birou de managementul proiectelor (PM Office)?, la care au participat urmatorii specialisti in domeniu: Augustin Purnus, Constanta – Nicoleta Bodea, Stefan Bargaoanu, Tudor Pitulac. S-a vorbit de importanta unui astfel de birou, precum si de avantajele si dezavantajele functionarii unui PM Office intr-o organizatie.

Puteti vedea materialele postate pana acum aici: video.managementul-proiectelor.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.