Nou! Calendarul finantarilor puse la dispozitie de Grupurile de Actiune Locala (GAL)

Harta_GAL.jpg

Harta_GALFinantare.ro lanseaza o noua sectiune – Calendar Finantari GAL – dedicata celor care doresc sa desfasoare investitii cu bani europeni, in mediul rural.

“Am constatat ca exista un real interes pentru acest tip de finantari. Am conceput Calendarul Finantarilor GAL ca o platforma utila atat beneficiarilor, cat si Grupurilor de Actiune Locala, prezentand apelurile de proiecte deschise. Calendarul va fi actualizat permanent, pe masura ce se deschid noi linii de finantare, sau se inchid cele vechi”, a declarat Marius Alexa, CEO Arhipelago, fondatorul site-ului Finantare.ro.

Finantare.ro invita Grupurile de Actiune Locala (GAL) care lanseaza noi apeluri de proiecte sa le semnaleze redactiei, folosind adresa [email protected]. Publicarea informatiilor-cheie din aceste apeluri este gratuita.

Context

Grupurile de Actiune Locala folosesc finantarile nerambursabile disponibile prin Axa LEADER si in prezent acopera 70% din teritoriul national al Romaniei.

Valoarea medie a proiectelor finantate de GAL este 41.500 de euro, iar principalii beneficiari ai finantarilor sunt fermele de familie, micii fermieri si tinerii intreprinzatori din mediul rural.

In perioada 2014-2020, GAL vor avea la dispozitie finantari de peste 600 de milioane de euro, prin PNDR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.