NOU – cartea “Fii Networker”

 Prima carte de networking scrisa de autori romani, intitulata “Fii Networker”  a fost lansata official pe 22 Octombrie 2010 in cadrul Conferintei Nationale de Networking cu acelasi nume.

Nu mai traim in satucul din varful muntelui unde toti suntem rude. Nu ne mai cunostem toti vecinii, ce sa mai vorbim de cea mai mare parte din comunitatea de afaceri locala. Prin urmare, avem nevoie sa stim sa folosim unealta cea mai utila si la indemana oricui – networking-ul!

Citeste aceasta carte si vei intelege cat de simplu este sa relationezi.

De ce ai nevoie de aceasta carte?

  1.  Aceasta carte te va invata sa practici un networking eficient (la finalul acestei carti vei putea face diferenta intre un networker amator si unul profesionist);
  2. Sa inveti sa iti construiesti o retea proprie;
  3. Sa iti descoperi propria retea, sa o lucrezi si sa o intretii la un nivel care sa iti aduca in mod constant beneficii;
  4. Sa devii o persoana eficienta atat in viata persoanala cat si in afaceri.

Cui se adreseaza aceasta carte?

Daca tu esti sau reprezinti:

• o profesie liberala;

• manager intr-o companie multinationala;

• antreprenor;

• o companie de multi level marketing;

• student cu obiective marete in cariera;

• somer sau casnica si doresti sa te angajezi in viitor,

atunci aceasta carte iti poate arata cum sa iti fixezi si sa iti atingi obiectivele; iar networking-ul sau relationarea cum i se mai spune, este esential pentru acest lucru.

O poti comanda si tu trimitand un email la [email protected] si poti beneficia de reducerea acordata in aceasta perioada.

Ana-Maria Mihaila

About Ana-Maria Mihaila

Fondator Institutul European de Business Networking. Cu o experienta antreprenoriala insumata de peste 20 de ani intr-o societate cu o economie in continua schimbare si alti 7 ani in Marea Britanie – loc in care ne-am si cunoscut. In 2006, dupa training-uri de networking cu experti din UK si SUA am adus networking-ul profesionist in Romania, bazat pe recomandari. In 2010 am ridicat conceptul de business networking la un alt nivel, infiintand Institutul European de Business Networking dedicat antreprenorilor, managerilor, liber profesionistilor si chiar celor care doresc sa devina antreprenori la un moment dat. Consideram ca trei dintre cele mai importante elemente ale unui om de afaceri sunt timpul, relatiile si informatiile pe care le are. Tinand cont de aceste aspecte, am inceput sa dezvoltam conceptul de Business Networking in Bucuresti si mai apoi in Moldova, acest Sistem oferind scena perfecta oamenilor de afaceri in care sa se imbine informatia cu relatiile intr-un timp relativ scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.