Noua runda de cereri de proiecte in cadrul Fondului pentru Inovare Civica

banner-cif-final.png

Dezvoltata ca rezultat al parteneriatului cu Enel Romania, componenta incurajeaza actiunile de mobilizare civica ce vizeaza imbunatatirea accesului la energie sau identificarea de solutii energetice alternative eficiente sau prietenoase cu mediul inconjurator.

Pot fi de interes proiecte ce stimuleaza cetatenii sa gaseasca solutii pentru folosirea energiei regenerabile (solara, eoliana etc), pentru conectarea la energie a localitatilor izolate, educarea populatiei privind consumul eficient si sigur al energiei electrice sau imbunatatirea accesului la energie pentru gospodariile dezavantajate economic si social. La fel ca in cazul seriei anterioare de proiecte finantate pe aceasta componenta, voluntarii de la Enel Romania isi vor oferi experienta si cunostintele in beneficiul proiectelor castigatoare.

Proiectele trebuie sa vizeze, cu precadere, derularea de activitati in judetele Arad, Calarasi, Caras-Severin, Constanta, Ialomita, Ilfov, Giurgiu, Hunedoara, Timis, Tulcea si Bucuresti. Aceasta nu exclude insa proiectele care nu vizeaza un anumit judet, ci au impact la nivel national.

Termenul limita pentru depunerea scrisorilor de intentie in cadrul componentei „Mobilizare civica in vederea accesului imbunataţit la energie” – Fondul pentru Inovare Civica a fost prelungit pana la data de 1 septembrie 2017, ora 16.00, prin incarcare online pe platforma www.finantare.fdsc.ro.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.