Noul director adjunct al APIA central este ieseanul Paul Kmen

paul-kmen.jpg

paulkmen-evAgentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) are un nou director adjunct. Locul ramas vacant dupa schimbarile din ultima perioada la conducerea institutiei este acum ocupat de un profesionist tanar, care a detinut in trecut functia de director executiv al APIA Iasi.

Paul Eduard Kmen revine in sectorul public dupa doi ani petrecuti in mediul privat de afaceri. Potrivit CV-ului sau, Paul Kmen a luat pentru prima oara contact cu APIA in martie 2006 si a incheiat conturile cu institutia ieseana dupa sapte ani in care a fost atat director executiv, cat si adjunct.

Eu am primit o propunere de a ma alatura colegilor de la APIA aparatul central si nu am putut sa refuz. Postul de director adjunct pe partea economica si de achizitii publice era temporar vacant si asa am putut sa il ocup, prima zi de munca a fost luni, 4 ianuarie, conform ordinului de numire venit de la Ministerul Agriculturii”, a declarat Paul Kmen.

In 2009, actualul director-adjunct al APIA a fost anuntat de PNL Iasi ca fiind unul dintre candidatii liberali la europarlamentare, dar ulterior, numele sau nu a mai fost inclus pe lista.

Venirea lui Paul Kmen la Bucuresti reprezinta cea de-a doua schimbare importanta la nivelul APIA. Prima a fost numirea in functia de director al APIA a lui Ioan Merca de la APIA Cluj.

Sursa: Agrointel.ro

One thought on “Noul director adjunct al APIA central este ieseanul Paul Kmen”

  1. other spune:

    Felicitări. Dar nu-i vorba de funcție publică? Cum a reușit din privat? A fost concurs?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.