Noul Office, disponibil deja si pentru organizatiile neguvernamentale din Romania

Tehnologie-pentru-ONG-uri.jpg

Tehnologie pentru ONG-uriCea mai noua versiune a Microsoft Office este deja disponibila pentru organizatiile neguvernamentale din Romania prin programul de donatii Microsoft al TechSoup Romania.

Organizatiile neguvernamentale din Romania pot avea acum acces la versiunile de Office Standard sau Professional din catalogul online aflat pe www.techsoup.ro, precum si la sistemele de operare Windows 7 si Windows 8, cu care Office este compatibil.

Noul Office ofera o serie de noi optiuni si beneficii in comparatie cu Office 2010: posibilitatea de a deschide si edita documente PDF in Word si sincronizarea si integrarea documentelor cu mai multe dispozitive, prin SkyDrive – serviciul de arhivare si lucru online al Microsoft, noi optiuni de vizualizare grafica pentru informatii din Excel si PowerPoint, noi formule simplificate care fac lucrul cu Excel foarte intuitiv.

TechSoup Romania va oferi in perioada urmatoare organizatiilor neguvernamentale din Romania si traininguri online, webinare si alte materiale despre noul Office.

TechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea.

Cele peste 550 de organizatii neguvernamentale din Romania membre ale comunitatii TechSoup au facut economii de peste 1.000.000 USD in ultimii 3 ani, avand in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta.

Alaturi de TechSoup Romania sunt parteneri internationali precum Adobe, Cisco si Microsoft care ofera cele mai noi programe si aplicatii organizatiilor romanesti in Programul de Donatii, dar si companii romanesti de IT care sunt alaturi de organizatii neguvernamentale din Romania voluntariind in programe precum ReStart Romania.

Informatii suplimentare puteti obtine de la Steliana Moraru, Partner Manager TechSoup Romania, prin e-mail la [email protected].

2 thoughts on “Noul Office, disponibil deja si pentru organizatiile neguvernamentale din Romania”

 1. Buna ziua,

  Va multumim pentru interesul acordat Programelor TechSoup Romania.

  Organizatia noastra este o intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din Romania. Avem peste 300 de produse de software si hardware disponibile pentru organizatii din Romania: pachete Office, sisteme de operare Windows, programe de editare grafica si multimedia – Adobe si sisteme de retea si de administrare de retea de la CISCO.

  Inscrierea organizatiei dumneavoastra in catalogul TechSoup va poate oferi acces la aceste produse: http://www.techsoup.ro/join/register
  Inscrierea in comunitatea noastra este gratuita si nu este conditionata de achizitionarea de produsele software.

  In plus, organizam pentru membrii comunitatii noastre diferite seminarii online gratuite cu si despre tehnologii pe care organizatiile le pot folosi in activitatea lor.

  Nu in ultimul rand, organizatiile inscrise in TechSoup Romania sunt sprijinite in campania de 2%, printr-o harta a binelui, Map4Good, care simplifica procesul de donatie de 2%.

  Puteti accesa siteul nostru http://www.techsoup.ro pentru mai multe informatii sau ne puteti trimiteti un email la adresa [email protected]

 2. para zoltan spune:

  rog sa-mi trimiteti detaliile financiare despre accesarea softverelor pt ONG-ri
  cu stima
  Para Zoltan
  presedinte organizatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.