Noul PNDR: Se vor organiza sesiuni anuale de depunere cu realizarea rapoartelor de selectie lunar/trimestrial

grupuri-producatori.jpg

management_agricolPentru o absorbtie cat mai mare a fondurilor europene rambursabile prin noul Program National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020, reprezentantii Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) anunta o serie de noi masuri de eficientizare a sistemului actual.

Pentru perioada de programare 2014-2020, sistemul de selectie propus vizeaza organizarea de sesiuni anuale de depunere cu realizarea rapoartelor de selectie lunar/trimestrial. Acest sistem permite depunerea proiectelor continuu pe toata perioada de derulare a sesiunii, astfel ca potentialii beneficiari nu mai sunt constransi sa-si elaboreze si sa depuna proiectul intr-o perioada limitata de timp“, a declarat secretarul de stat, George Turtoi.

In plus, „proiectele care au un punctaj mai mic decat pragul minim lunar/trimestrial, ramase in asteptare pentru finantare, vor intra in competitie cu proiectele depuse in lunile/trimestrele urmatoare, putand fi selectate daca pragul minim este inferior punctajelor acestora“, a mai adaugat Turtoi.

Mai multe detalii: www.ziarulevenimentul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.