OI POSDRU CNDIPT publica spre consultare schitele Ghidului Solicitantului Conditii Specifice DMI 2.1, 2.3.

ghid2.jpg

ghid2OI POSDRU CNDIPT publica spre consultare schitele Ghidului Solicitantului Conditii Specifice pentru:

Va rugam sa transmiteti propunerile, sugestiile si opiniile dumneavoastra privind imbunatatirea acestor documente la adresa de e-mail [email protected], pana la data de 15.03.2013.

Sursa: AM POSDRU

3 thoughts on “OI POSDRU CNDIPT publica spre consultare schitele Ghidului Solicitantului Conditii Specifice DMI 2.1, 2.3.”

 1. morariu adriana spune:

  Buna ziua. De ce acte am nevoie sa infiintez un after school in orasul Cugir? Mentionez faptul ca proiectul este facut dar nu despun de nici o sursa financiara in momentul de fata, si daca se poate lua fonduri nerambursabile? Va multumesc

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Ati putea aplica la finantare prin Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri (https://www.finantare.ro/program-programul-pentru-stimularea-infiintarii-si-dezvoltarii-microintreprinderilor-de-catre-intreprinzatorii-tineri.html). Programul va fi relansat anul acesta.

   Va recomand sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactata in cel mai scurt timp de un consultant specializat care va poate ghida si sprijini in scrierea proiectului.

   Mult succes!

 2. Bratu Gheorghe spune:

  As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru subventie,ca si crescator de capre! Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.