O asociatie din Polonia cauta parteneri pentru programul Erasmus+, componenta Sport si Europa pentru Cetateni

Erasmus_tasta.jpg

Wielkopolski National Park Microregions Municipalities Association (WNPMMA) din Polonia cauta parteneri pentru o propunere de proiect „Erasmus+”, componenta Sport/„Europa pentru cetateni”, masura 2.2, retele de orase/comunitati.

WNPMMA este o asociatie regionala care reuneste 7 municipalitati (orase, zone pre-urbane si urbane) cu scopul de a integra diferite niveluri de structuri care se autoguverneaza si a servi drept platforma pentru schimbul de bune practici si initiative ce vizeaza dezvoltarea regiunii Wielkopolska.

Proiectul „Social dimensions of sport” propune sa ofere, prin intermediul a 4-5 evenimente organizate in regiune, un schimb de bune practici si experiente intre persoane si entitati care se implica zilnic in activitati fizice, de recreere si sport. Reprezentanti ai 12 state membre au fost deja invitati sa participe, evenimentele constând in mai multe ateliere, reuniuni, antrenamente si concursuri. Un campionat pe discipline sportive selectate este, de asemenea, planificat ca un rezumat al proiectului.

Parteneri cautati: orase sau municipalitati, autoritati locale si regionale, ONG-uri, cluburi sportive, alte asociatii implicate in domeniu.
 
Data limita pentru manifestarea interesului: 20 februarie 2017; activitatile sunt prevazute sa inceapa in iulie 2017.  

Contact pentru manifestarea interesului si detalii: dl Tomasz Czubak, Biroul regiunii Wielkopolska la Bruxelles, [email protected]a.eu, tel.: +32 (0) 2 734 09 41.

Fisa de prezentare se regaseste AICI.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.