O noua finantare europeana pentru modernizarea Spitalului Judetean Resita – proiecte in valoare totala de 11 milioane de euro pentru eficientizare energetica

Fonduri-europene-Pixabay_0.jpg

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) si Consiliul Judetean Caras-Severin au semnat astazi, 4 februarie 2019, la sediul CJ Caras-Severin, contractul de finantare pentru proiectul “Cresterea eficientei energetice si utilizarea energiei din surse regenerabile pentru Spitalul Judetean de Urgenta Resita, judetul Caras-Severin – Stationar 1”.

Este cel de-al treilea contract incheiat pentru eficientizare energetica la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, dupa cele doua semnate in septembrie 2018, pentru stationarele 2 si 3 ale unitatii spitalicesti. Cele trei proiecte, care au in prim plan cresterea eficientei energetice si utilizarea surselor regenerabile de energie, insumeaza o valoare totala de 11.008.826,21 milioane euro. Beneficiar este Consiliul Judetean Caras-Severin.

Semnatarii contractului au fost domnulSilviu HURDUZEU, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, si domnul Sorin MAXIM, directorul general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest – Organism Intermediar pentru POR 2014-2020 in Regiunea Vest.

Sursa: ADR Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.