O noua sesiune de instruire TenStep PMP Exam Pre

TenStep Romania organizeaza in Bucuresti in perioada 30 aprilie – 4 mai o noua sesiune a programului de training "TenStep PMP Exam Prep".

Cursul se adreseaza practicienilor in Project Management care doresc sa se pregateasca pentru sustinerea examenului de certificare PMP (Project Management Professional), in cadrul unui program coordonat de autoritatea internationala in domeniu, Project Management Institute (PMI).

Programul TenStep PMP Exam Prep cuprinde 35 de ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile, si acopera cele 9 domenii de cunostiinte incluse in PMBOK Guide, Third Edition, care este inclus in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului. Participarea in cadrul acestui program va fi atestata la final prin TenStep Training Certificate, act necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI pentru sustinerea examenului de certificare profesionala in Project Management.

Taxa de participare la acest program este de 750 EURO + TVA, inscrierea efectuandu-se via e-mail: [email protected]. Persoanele interesate pot obtine un voucher in valoare de 60 EURO la acest training participand la cercetarea profesionala intitulata "Factori de putere in Managementul Proiectelor", sprijinita de TenStep Romania.

Pentru mai multe informatii:
Sebastian Hubati
Marketing & Communication Coordinator
Telefon: 0748 195 519, 021 320 12 04
E-mail: [email protected].

Sursa: Redactie Managementul-proiectelor.ro, 27 martie 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.