TenStep demareaza prima cercetare profesionala in Managementul Proiectelor din Romania

TenStep Romania, companie specializata in servicii de consultanta si training in Managementul Proiectelor lanseaza in parteneriat cu Departamentul de Management din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti primul proiect de cercetare profesionala in domeniu.

Cercetarea intitulata "Factorii de putere in Managementul Proiectelor" vrea sa vina in sprijinul companiilor romanesti prin furnizarea unui model fundamentat de abordare a uneia dintre cele mai mari provocari ale Managerului de Proiect, respectiv lipsa de autoritate în conducerea proiectelor.

"Scopul nostru este de a afla care sunt sursele si tehnicile de influenta folosite de Managerii de Proiect din Romania, si cum se rasfrang acestea asupra succesului proiectelor, tinand cont de sistemul de valori al angajatului roman", sustine Elena Fleaca, PMP – consultant TenStep Romania si coordonatorul studiului din partea Departamentului de Management din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, in calitate de doctorand.

Rezultatele acestei prime initiative in domeniul Managementului Proiectelor in Romania vor fi diseminate public incepand cu luna iunie 2007, urmand a fi disponibile spre referinta si analiza pe site-urile www.TenStep.ro si www.manag.pub.ro.

"Implicarea TenStep Romania in sustinerea acestui studiu reflecta devotamentul pe care noi il acordam cresterii performantei clientilor nostri prin adaptarea portofoliului de servicii la nevoile reale si actuale ale Managerilor de Proiect. Prin acest demers, TenStep isi reafirma statutul de promotor al Managementului Proiectelor in Romania, dupa ce in 2004 devenea primul furnizor de training abilitat de Project Management Institute, autoritatea internationala in domeniu sa pregateasca Managerii de Proiect romani in vederea obtinerii certificarii profesionale recunoscuta international, Project Management Professional", a declarat Sebastian Cazacu, PMP – Managing Director, TenStep Romania.

Instrumentul de lucru al cercetarii este un chestionar disponibil pe site-ul www.TenStep.ro, pentru completarea corecta si integrala a acestuia repondentii urmand a fi recompensati cu un voucher nominal TenStep in valoare de 60 EURO. Acesta va fi remis via e-mail si va putea fi folosit de catre cei interesati la accesarea oricarui training-urile public derulat de TenStep Romania in acest an.

Urmatoarea sesiune de instruire a companiei – training pregatitor in vederea obtinerea certificarii PMP – va fi sustinuta in Bucuresti, in perioada 31 aprilie – 4 mai 2007, inscrierile putandu-se face via e-mail pana la data de 16 aprilie.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in alte 19 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office.

Sursa: TenStep Romania, 28 martie 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.