O organizatie din Italia, regiunea Veneto, cauta parteneri pentru un proiect in cadrul programului Europa pentru cetateni

italia.jpg

italiaThe Consortium of European Re-enactment Societies (C.E.R.S.) din regiunea Veneto, Italia – organizatie fondata in 1997 pentru a sprijini autoritatile locale in prezervarea si promovarea mostenirii culturale si de patrimoniu, cauta parteneri pentru un proiect “Europa pentru cetateni”, masura 1, “Memorie europeana”.

Titlul propunerii: “Conflict si pedeapsa” – proiect cultural pentru salvarea memoriei istorice europene, baza pentru dezvoltarea unei noi comunitati de “cetateni europeni”.

Obiectivul general: contributie la intelegerea istoriei si diversitatii Uniunii pentru promovarea unui cadru de pace si bunastare.

Parteneri cautati: autoritati locale, ong-uri, institutii de cercetare, asociatii deurmasi, muzee, organizatii de educatie non-formala, scoli, etc.

Data limita pentru depunerea aplicatiilor: 1 martie 2015 (click aici).

Contact pentru detalii si manifestarea interesului: dl Andreoli Massimo, email: [email protected], GSM: +39.345.7583298.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.