Omul care se ocupă acum de granturile IMM

Paul-Ene.jpg

Pentru gestionarea granturilor IMM de redresare din criza COVID-19 și a altor ajutoare de stat destinate firmelor mici și mijlocii a fost desemnat oficial Paul Ene, numit recent în funcția de secretar de stat în Ministerul Economiei.

„Paul Ene este secretarul de stat care se va ocupa de scheme de ajutor de stat, turism și promovarea economiei. Paul a muncit la deblocarea măsurilor de ajutorare a firmelor din cauza crizei CoVid și la repararea schemei pentru Horeca. Chiar azi am fost împreună la STS pentru a discuta despre platforma prin care vor fi solicitate despăgubirile” – a anunțat, marți, pe Facebook, ministrul Economiei, Claudiu Năsui.

Bucureșteanul Paul Ene (33 de ani) este președitele USR Sector 4. Potrivit prezentării de pe profilul său de Facebook, el a terminat Universitatea Politehnică Bucureti – Inginerie în Limbi Străine. „Este un profesionist din mediul privat. Are o experiență de peste 10 ani în domeniul IT și în management de proiecte” – l-a prezentat ministrul Năsui pe Ene.

Înaintea lui Ene, secretarul de stat care s-a ocupat de coordonarea granturilor IMM era Liviu Rogojinaru, fost secretar general al Consiliului Național al IMM-urilor, dar acesta a plecat din minister după demisia guvernului Orban (PNL) și instalarea guvernului Cîțu (PNL-USR-PLUS-UDMR).

Conform lui Năsui, atribuțiile lui Paul Ene cuprind:

 • Instrumentele financiare pentru susținerea mediului privat prin fonduri europene.
 • Susținerea turismului „prin împuternicirea mediului privat și local, adică a antreprenorilor care își riscă propriul capital în investiții și a oamenilor cei mai interesați ca această promovare să aibă loc”… Detalii aici.

*Vă invităm să publicați pe portalul Finantare.ro anunturile și comunicatele de presă din cadrul proiectelor pe care le implementați.

One thought on “Omul care se ocupă acum de granturile IMM”

 1. Balici Mihai spune:

  pune toti copii in aceste functii grele, copii fara experienta in acccesarea de fonduri
  Aceasta directie condusa de d-l Panait de peste15 ani ,are rezultate foarte bune, are experienta din anii 2002
  A mai fost unul care era manechin si a nenorocit sute de firme, a promis sute de milioane de euo , cand tara nu are posibilitati financiare si mii de firme nu si-au primit grantutrile aferente
  de ce nu se pun oameni din interiorul acestei directii , cu experienta de 20 de ani in aceasta activitate si pui unul tinerel care este membru USR
  Oricum falimentul bate la usa , cu o datorie interne si externa de peste 200 de miliarde de euro , niste USR-isti tineri ,fara experienta nu au nici o sansa si vor fi aruncati peste bord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.