ONG din Cehia cauta parteneri pentru patru idei de proiecte ce ar urma sa fie depuse in cadrul programelor Europa pentru Cetateni

strangere_mana.jpg

strangere_manaAsociatia de utilitate publica, non-guvernamentala si non-profit Magdalena o.p.s. din Bohemia, Regiunea Centru (Cehia), specializata in acordarea de asistenta pentru prevenirea si tratamentul dependentei de substante narcotice persoanelor si grupurilor sociale din categoria de risc, cauta parteneri europeni pentru patru idei de proiecte ce ar urma sa fie depuse in cadrul programelor Europa pentru Cetateni, Europa Centrala 2020 sau Erasmus+:

Ideea 1: Angajarea in serviciile sociale oferite sau alte activitati ale fostilor consumartori si a parintilor/rude apropiate ca “experti laici” si extinderea cooperarii comunitatii ce ar putea ajuta la recuperarea si integrarea sociala a persoanelor cu risc de dependenta de droguri, jocuri de noroc, alcoolism, activitati criminale pedepsite cu inchisoarea, etc.

Ideea 2: Dezvoltarea implicarii cetatenilor din orase/municipalitati mici in cooperarea cu comunitatea terapeutica sau in alte activitati ale organizatiilor non-profit.

Ideea 3: Crearea unui consortiu cu parteneri europeni in scopul interventiei in tratamentul pacientilor cu comorbiditati (simultaneitatea mai multor afectiuni psihologice) de boli mentale si dependenta (diagnostic dual) in ingrijirea rezidentiala.

Ideea 4: Consolidarea relatiilor si comunicarii in cadrul unui grup de copii si tineri, dezvoltarea aptitudinilor sociale si imbunatatirea capacitatii de gestionare a situatiilor stresante.

Pentru mai multe detalii si exprimarea interesului, persoana de contact este:
Iveta Mikolaskova
Project manager
E-mail: [email protected]
Tel:+420734152139
Magdalena, o.p.s., Vcelnik 1070, Mnisek pod Brdy 25210, Czech republic

O descriere amanuntita a fiecarei idei de proiect se regaseste anexat. (click aici)

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.