ONG francez cauta parteneri pentru un proiect derulat prin programul “Erasmus pentru toti”

MFR_poster.jpg

MFR_posterFederatia “Maisons familliales rurales” (MFR) din Franta, care coordoneaza activitati de educatie, formare profesionala si consiliere desfasurate in 74 de centre de formare din regiunea Pays de la Loire, cauta parteneri pentru o aplicatie ce urmeaza sa fie depusa la viitoarea cerere de propuneri de proiecte 2014 “Erasmus pentru toti”/Leonardo.

Prin acest parteneriat, Federatia MFR ar dori sa faca schimb de bune practici referitoare la implicarea parintilor in educatia si formarea profesionala a tinerilor, cu scopul de a consolida legaturile dintre parinti, cadrele didactice, formatori si consilierii din intreprinderi.

Proiectul se va concentra si pe cresterea gradului de constientizare a parintilor cu privire la mobilitatea europeana a tinerilor in cadrul formarii profesionale.

Parteneriatul ar putea implica parteneri precum: centre de formare profesionala, camere, autoritati publice si asociatii de parinti.

Termen pentru depunerea aplicatiei: luna februarie 2014.

Contact: Yannick Barthelemy (engleza si franceza), tel: 0033/241.32.63.58, [email protected] sau Anthony Vitet (spaniola si portugheza), tel: 0033/240.28.36.84, [email protected].

Document anexat:

Fisa de prezentare a proiectului (PDF, En)

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.