Oportunitate de finantare pentru antreprenorii din IT si domeniile conexe

curs-gratuit-femei.jpg

Incubatorul din componenta Fondului Investitional FasterCapital (Dubai, UAE) a lansat a VI-a runda de finantate pentru anul 2016 care se finalizeaza la 18 Decembrie 2016.

Ultima runda a atras peste 1.000 antreprenori din peste 60 de tari. 20 de start-up-uri au fost acceptate in programul de accelerare.

Acum si antreprenorii din Romania pot participa pentru a-si finanta si dezvolta proiectele din domeniul IT si conex.

Fiecare start-up va trece 3 nivele de evaluare: business, financiar si tehnic. Rezultatele evaluarii vor fi comunicate antreprenorilor in forma de studiu – care va putea fi utilizat posterior in dezvoltarea respectivului start-up. Deasemeni, antreprenorii vor primi gratis  – opinia expertilor cu referire la start-up, potentialele obstacole si idei de imbunatatire. Toate start-up-urile acceptate vor primi servicii de mentorship, marketing study, studii de fezabilitate, consultari tehnice, noi canale de vinzare si finantare.

FasterCapital ofera 2 programe:
1.    Program de accelerare
2.    Program de incubare

In cadrul programului de accelerare, FasterCapital va oferi antreprenorilor mentorship, accesul la finantare si extra servicii de consulting (legal, tehnic si marketing).

Pe de alta parte, programul de incubare se refera la antreprenorii fara studii/capacitati tehnice. In acest caz, FasterCapital  va deveni cofondator tehnic si cofinantator si va oferi servicii de dezvoltare tehnica a start-up-ului (peste 500k$ pentru fiecare start-up).

Programul de incubare la fel se adreseaza si antreprenorilor cu studii/capacitati tehnice care cauta ajutor in acoperirea cheltuielilor incipiente ale start-up-ului. In cadrul FasterCapital sunt peste 100 developeri interni cu diferita experienta si capacitati care deja lucreaza in diverse proiecte.

FasterCapital este un incubator virtual de afaceri situat in Dubai, UAE. FasterCapital la moment detine – 18 start-up-uri atestate, 15 start-up-uri in programul de incubare, 164 start-up-uri in programul de accelerare, plus 115 parteneri regionali si 72 de oficii in toata lumea. FasterCapital a investit mai mult de 10 milioane USD de la inceputul activitatii sale din 2010.

Antreprenorii interesati pot aplica accesind aces link.

Pentru facilitarea participarii dumneavoastra in cadrul programului, precum si pentru clarificarea tuturor aspectelor ce tin de eligibilitate si selectare, puteti contacta:

Mrs. Iulia Buravcenco
Regional Partner for Romania and Republic of Moldova
Phone: +37281092845
            +37369007973
Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.