Oportunitati de afaceri in Indonezia

ADR_Muntenia.jpg

Indonezia este o piata cu un potential economic deosebit, putin conoscut de mediul de afaceri din Romania. Cu o piata de 250 milioane de locuitori si un ritm de crestere economic impresionant , Indonezia tinde sa devina a 7 a putere economica a lumii.

Situata intr-o zona economica dinamica si de liber schimb a tarilor membre ASEAN, Indonezia este in momentul de fata un loc avantajos pentru comert si investitii.

Din evaluarile USH Pro Business, oamenii de afaceri din Romania, ar putea sa valorifice oportunitati de afaceri in numeroase domenii dar sunt putin incurajati sa o faca, intrucat nu au cunostintele necesare despre aceasta piata.

De aceea, la initiativele anterioare de promovare a relatiilor comerciale bilaterale, va avea loc evenimentul „Potentialul nevalorificat al pietei indoneziene”, eveniment care cu certitudine va aduce participantilor cunostinte despre piata si oportunitatile de afaceri, prin expertii ce vor fi prezenti si care vor furniza informatiile necesare pentru sustinerea firmelor pe aceasta piata.

Evenimentul se va realiza in parteneriat cu  Ambasada Republicii Indonezia  in Romania si va avea loc in data de 8 Septembrie, ora 10.00, la sediul USH Pro Business, in strada Nicolae Iorga nr.34-36, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti.

Numarul de locuri este limitat astfel incat cei care doresc sa participe trebuie sa confirme pana la data de 1 Septembrie 2016 prin completarea formularului de participare.

Programul evenimentului poate fi consultat aici.

Sursa: USH Pro Business

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.