Oportunitati pentru Industriile Aeronautica si Automotive Regionale

Aerospace1.jpg

Industria Aerospatiala si Inovatorii din domeniul Mobilitatii se reunesc in aceasta toamna in Europa. Advanced Business Events (ABE) organizeaza trei evenimente majore destinate industriilor Aerospatiala si Automotive, cu o configuratie Business to Business, evenimente care aduc alaturi marii jucatori din industrie, furnizori, achizitori, inovatori si promotori de politici publice la nivel european si global. In calitate de partener al ABE, ADR Centru poate facilita accesul companiilor din Regiunea Centru – IMM si start-up-uri inovative – la aceste evenimente in conditii foarte avantajoase.

Aerospace Summit Bruxelles – http://brussels.bciaerospace.com/index.php/en/ – este, potrivit organizatorilor, o foarte buna oportunitate pentru actorii din industria aerospatiala si de aparare de a dezvolta noi legaturi de afaceri si de a le intari pe cele existente. Evenimentul, organizat in perioada 19-20 Septembrie 2018, va gazdui intalniri bilaterale intre furnizori si achizitori, precum si conferinte si work-shop-uri pe teme privind Transformarea Lantului de Aprovizionare in Orizontul 2030, Perspectivele Industriei Aeronautice Civile Europene, Oportunitati Europene si Sinergy Potentiale pentru Aviatie, Oportunitati in cadrul Fondului european de Aparare, Viitorul Programului Clean Sky.

In calitate de partener al ABE, ADR Centru poate facilita accesul companiilor din Regiunea Centru – IMM – la Aerospace Summit Bruxelles atat prin asigurarea unui tarif preferential acordat de organizatori, cat si prin sprijin in organizarea de intalniri bilaterale pe tot parcursul evenimentului, acces la un stand comun si asistenta in cadrul intalnirilor de afaceri, inclusiv cu sprijinul retelei Enterprise European Network (EEN).

Sursa: ADR Centru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.