Posibilitati de finantare pentru firme IT romanesti, de la institutii publice din Dubai

Dubai-Future-Accelerators_0.jpg

Dubai Future Accelerator deschide un program de aplicatii prin care firme, startup-uri si antreprenori isi pot inscrie proiectele de tehnologie pentru finantari de la 12 parteneri guvernamentali din Dubai, printre care Politia, Autoritatea de Transport si Drumuri, Autoritatea pentru Apa si Electricitate, compania de transport aerian Emirates Airlines.

Finalistii vor beneficia de un program intensiv de 9 saptamani care va include sesiuni de mentorat, colaborarea cu organizatii publice si private de nivel inalt. Castigatorii competitiei vor primi la final sprijin pentru implementarea proiectelor propuse. Aplicatiile pot fi trimise pana pe 12 august la https://dubaifutureaccelerators.com/en/challenges-info/.

Firmele, antreprenorii si start-up-urile din Romania sunt invitati sa se alature acestei competitii de idei si sa concureze cu alti actori internationali pana duminica, 12 august.

Cei selectati vor intra intr-un proces prin care vor afla mai multe detalii direct de la partenerii institutionali, vor dezbate pe marginea solutiei propuse, vor defini si vor prezenta proiectul in fata factorilor relevanti de decizie, vor dezvolta proiectul intr-o forma finala in urma feedback-ului primit din partea entitatilor guvernamentale, iar castigatorii vor semna intelegeri contractuale care le vor oferi capacitatea concreta de implementare.

Bogdan Savonea este un tanar antreprenor roman si castigatorul editiei din 2017 a competitiei internationale Techstars desfasurate la Dubai. El lucreaza in Aria 2071 de aproximativ 6 luni pentru a-si dezvolta planul afacerii premiate – TPS Engage – o idee care isi propune sa democratizeze utilizarea panourilor publicitare digitale din intrega lume.

“Simplul fapt de a fi prezent in Aria 2071 da posibilitatea unui start-up de a se conecta pe loc cu entitati publice si private de top. Acest lucru este esential pentru scurtarea etapei de „rollout” pentru un start-up. Multiculturalitatea mediului este extraordinara pentru a-ti testa ideea din cat mai multe unghiuri, oferindu-ti, in acelasi timp, si sprijin 100% pentru a o dezvolta. Este, de asemenea, un loc foarte bun pentru afaceri pentru ca ai la indemana aceste contacte de top si poti ajunge sa semnezi un contract dupa o discutie la cafea in care descoperi ca ideea ta se potriveste perfect cu nevoia unei companii cu care te-ai intersectat acolo. Nu in ultimul rand, ai acces direct la know-how-ul marilor corporatii precum EY, Microsoft, IBM etc., ei fiind colegii care impart acelasi spatiu cu tine. Mediul de lucru, comunitatea si perspectiva de acolo sunt lucruri de nepretuit care m-au ajutat sa imi definesc modelul de dezvoltare pentru TPS Engage, pe langa sprijinul financiar concret care mi-a fost de un ajutor imediat. intreaga experienta este una care iti schimba viata si iti formeaza mintea pentru viitor si o recomand cu toata increderea oricarui start-up sau proiect antreprenorial care vrea sa accepte provocaare” spune Bogdan Savonea, CEO & co-fondator TPS Engage.

Pentru cei selectati in urma evaluarii propunerilor trimise, toate cheltuielile legate de transport si cazare pe perioada celor 9 saptamani de incubare vor fi suportate integral de catre organizator.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.