Orasul Poznan din Polonia cauta parteneri pe Masura 2.2 Retele de orase

polonia1.jpg

poloniaOrasul Poznan (Polonia) cauta parteneri pentru un proiect la Masura 2.2 Retele de orase, depus la termenul limita din 1 septembrie 2015.

Prin acest proiect se urmareste un schimb de experienta intre orase cu privire la posibilele si cele mai eficiente metode de comunicare cu locuitorii prin utilizarea instrumentelor informatice, pentru a-i informa cu privire la situatia socio-economica a orasului si pentru a interactiona cu ei.

Sunt cautate orase europene cu peste 150.000 de locuitori, cu experienta in cel putin una dintre cele trei componente tematice:

Componenta 1: Orasul inteligent si componentele sale, Componenta 2: Informatiile publice ca parte a unei guvernari inteligente, Componenta 3: Consultare publica prin utilizarea TIC.

Orasul Poznan detine deja experienta in implementarea de proiecte europene, inclusiv un proiect la Programul Europa pentru cetateni.

Posibilii parteneri interesati de cooperare sunt rugati sa contacteze direct persoana indicata pana in data de 18 august 2015.

Contact: Mrs Iwona Matuszczak-Szulc, e-mail: [email protected]; tel. +48 61 87 85 695.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.