Organizatorii aduc mai multe inovatii la Conferinta Finantare.ro Iasi 2015, prima conferinta cu 3 ecrane de proiectie

Banner-300x250-Conferinta-Finantare.ro-Iasi-2015-jpg.jpg

Banner-300x250-Conferinta-Finantare.ro-Iasi-2015 - jpgEvenimentul de business Finantare.ro Iasi 2015, care va avea loc miercuri, 4 februarie, la Camera de Comert si Industrie Iasi, este organizat de Arhipelago si APEC, in parteneriat cu UK Trade & Investment, Bursa de Valori Bucuresti, ARIES, Camera de Comert Britanica Romana, Camera de Comert si Industrie Iasi, Management Consulting Cluster si Iconic.

Conferinta promite sa furnizeze informatii relevante despre noi oportunitati de finantare, programe oferite atat de Bursa de Valori Bucuresti, cat si de UK Trade and Investment. Mai mult, evenimentul va fi cu atat mai reusit cu cat participantii se vor intalni cu mici inovatii puse in scena de organizatori.

Finantare.ro Iasi 2015 va fi prima conferinta cu 3 ecrane de proiectie, suprafete prin intermediul carora participantii vor afla diverse informatii utile in timpul prezentarilor, vor urmari imagini sugestive si alte surprize pregatite special pentru acestia. In plus, mediul interactiv va fi completat de atmosfera londoneza creata prin intermediul muzicii, a culorilor, luminilor si aromelor de ceai. Noutatile nu se opresc insa aici. Faptul ca fiecare participant va avea un loc al sau, un numar de rand si loc rezervat anterior, este un alt mic detaliu care va face diferenta.

In cadrul primei sectiuni a conferintei, cei prezenti vor afla despre AeRo, despre noul sistem alternativ de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti, program dedicat companiilor aflate la inceput de drum, start-upurilor si IMM-urilor care nu indeplinesc criteriile necesare pentru listarea pe piata reglementata. In sectiunea a doua, reprezentanti ai UK Trade and Investment vor sustine un workshop pe tema oportunitatilor de dezvoltare a companiilor din IT si alte domenii pe piata din Marea Britanie.

Agenda completa a evenimentului, insotita de alte informatii despre acesta pot fi consultate pe pagina oficiala: http://events.finantare.ro/. Taxa de participare este 50 RON. Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: http://goo.gl/GF58Z8.

Eveniment realizat cu sprijinul partenerilor: ARIES, UK Trade & Investment,  Bursa de Valori Bucuresti, British Romanian Chamber of Commerce, Camera de Comert si Industrie Iasi, Iasi Management Consulting Cluster, Iconic, Autonom, Idilis, Kruger, CTS Corner, Fundatia Post Privatizare, Fotograf Vlad Ciubotariu, SMS Link, Poliglotis, Risco, Tehnopolis, Centrul de Informare Turistica Iasi, Ziarul de Iasi, Iaşi Fun, Economic Zoom, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.