Pana pe 23 octombrie se pot inscrie proiecte de tip SMART CITY in competitia nationala RO SMART in Tara lui Andrei

RO-SMART-În-Țara-lui-Andrei-2018.jpg

OMV Petrom a lansat competitia nationala de proiecte „RO SMART in tara lui Andrei” prin care acorda granturi totale de 400.000 de euro, mentorat din partea angajatilor OMV Petrom si consultanta pentru implementarea proiectelor software din partea companiei Life is Hard.

Sunt cautate proiecte de tip SMART CITY, care prin tehnologie rezolva problemele comunitatii, eficientizeaza consumul de resurse si cresc calitatea vietii cetatenilor.

Solutiile inscrise pot urmari directii precum: eficientizarea consumului de resurse, imbunatatirea serviciilor publice, crearea unui cadru mai conectat intre cetateni – administratiile publice, monitorizarea si gestionarea eficienta a datelor, cresterea calitatii vietii cetatenilor din comunitate.

Initiatorii pot propune proiecte SMART in 8 domenii cheie pentru dezvoltarea sustenabila a Romaniei: educatie, infrastructura, sanatate, siguranta, transport, agricultura, energie si mediu.

Proiectele castigatoare pot primi finantari de pana la 45.000 de euro fiecare, mentorat din partea angajatilor OMV Petrom si consultanta tehnica pentru implementarea proiectelor software din partea companiei Life isHard.Toate detaliile legate de competitie, modalitatea de inscriere a proiectelor cat si documentele necesare inscrierii se gasesc pe site-ul www.taraluiandrei.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.