Paul Stanescu si Marius Nica au preluat mandatele la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene

phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg

Viceprim-ministrul Paul Stanescu, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene, si ministrul delegat pentru fonduri europene Marius Nica au preluat mandatele de la Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ceremonia de predare-primire s-a desfasurat astazi, 17 octombrie 2017, la sediul institutiei.

”Tinta principala a mandatului meu este implementarea Programului de Guvernare in ansamblul sau si a masurilor specifice ministerului pe care astazi l-am preluat. Dintre acestea, mentionez Codul Administrativ – instrument important de dezvoltare a administratiei publice centrale si locale si continuarea Programului National de Dezvoltare Locala care este o prioritate pentru dezvoltarea regionala durabila” a declarat viceprim-ministrul Paul Stanescu.

„Domnule viceprim-ministru, veniti nu doar intr-un minister, ci intr-o adevarata echipa. Am mai afirmat si cu alta ocazie ca aici, pe langa realizarea de programe si atragerea de fonduri europene am construit o echipa. Va felicit pentru investitura si va doresc succes in noul mandat! Sunt convinsa ca veti face lucruri importante pentru acest minister si pentru Romania. Va multumesc tuturor pentru modul profesionist in care am colaborat in ultimul an” a declarat ministrul Sevil Shhaideh la predarea mandatului.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.