Peste 60 de locuri de joacă din municipiu intră în reparaţii la Arad

download-7.jpg

Peste 60 de locuri de joacă din municipiul Arad vor intra în reparaţii, după ce instalaţiile s-au deteriorat în timp sau au fost vandalizate, prima comandă pentru achiziţia unor piese sau obiecte noi de joacă fiind de aproximativ 100.000 de lei. Viceprimarul Ionel Bulbuc a declarat, luni, că un număr total de 64 de locuri de joacă vor beneficia de lucrări de reparaţii în următoarea perioadă.

“Serviciul Edilitar din cadrul Direcţiei Tehnice a Primăriei Arad a inventariat aceste spaţii de joacă pentru a verifica starea în care se află aparatele de joacă. Atât micile defecţiuni, cât şi efectele acţiunilor de vandalism se regăsesc pe comanda emisă în cursul lunii iulie către operatorul contractat pentru reparaţii, întreţinere şi înlocuire a echipamentelor. În cadrul comenzii în valoare de peste 99.000 lei, aparatele defecte din spaţiile de joacă urmează să fie reparate sau înlocuite în perioada care urmează”, a declarat viceprimarul.

Unul dintre primele spaţii de joacă care au intrat în reparaţii este cel din Parcul “Regina Maria”, unde mai multe construcţii din lemn sunt deteriorate şi există riscul rănirii copiilor.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.