Peste 900 de locuri de munca la Targul PICAS din Iasi, 04 Iunie, Casa de Cultura a Studentilor

poza-PicasFederatia Generala a Sindicatelor “FAMILIA”, alaturi de partenerii sai, Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor, Asociatia Romana a Antreprenorilor in Constructii – ARACO, si Comitetul Sectorial in Constructii, va invita la editia a-VI-a a targului de locuri de munca PICAS, dedicat exclusiv sectorului de constructii.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului european “PICAS te angajeaza in constructii” – ID 126134, co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul se desfasoara pe o perioada de 18 luni, obiectivul general fiind cresterea gradului de ocupare si profesionalizare a fortei de munca din sectorul de constructii, pentru somerii interesati sa munceasca in acest domeniu, in sensul corectarii dezechilibrelor existente pe piata muncii.

Targul de locuri de munca PICAS, singurul din Romania dedicat exclusiv sectorului de constructii, se va desfasura joi, 4 iunie 2015, intre orele 09:00-16:00 la Casa de Cultura a Studentilor Iasi.

Participarea este gratuita, iar o noutate in ceea ce priveste modalitatea de inscriere la eveniment o constituie singurul portal de recrutare dedicat exclusiv sectorului de constructii – www.picas.ro, in acest sens fiind necesara parcurgerea urmatorilorpasi:

1. completarea online a formularului de participare pe pagina Targului de Locuri de Munca din Iasi dedicat Participantilor. In acest mod formularul va fi auto-generat astfel incat participantii sa parcurga mai putin timp la check-in in ziua evenimentului;
2. discutii cu angajatorii privind oferta de locuri de munca in constructii pentru cei cu studii medii si studii superioare – se estimeaza participarea peste 25 de firme din domeniul constructiilor cu 1000 de locuri de munca, atat in tara cat si in strainatate;
3. angajatorii care completeaza formularul privind locurile de munca prin accesarea parginii dedicate Targului de locuri de munca din Iasi vor beneficia depre-screening al cv-urilor deja inscrise astfel incat relatia cu participantii sa devina mult mai facila in momentul discutiei fata in fata.

La eveniment sunt asteptate companiile de profil, persoanele interesate de un loc de munca in sector, reprezentanti ai patronatelor, sindicatelor si fundatiilor din constructii, agenti economici sau oficialitati locale, si nu in ultimul rand mass-media.

Participantilor la targul de locuri de munca le vor fi prezentate informatiidespre potentialele locuri de munca disponibile la nivelul angajatorilor, iar angajatorii vor fi informati cu privire la calificarile dobandite de catre cei care au facut parte din grupul tinta al proiectului PICAS, in urma absolvirii programelor de formare profesionala.

Mai multe detalii si informatii referitoare la organizarea acestui eveniment, persoane de contact:
Alexandru Stoian – Coordonator organizare eveniment
Email: [email protected] | 021 / 212 37 62 | +4 0735 735 443

Va asiguram ca prezenta dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.