Pimp my BUSINESS (autopromo)

Internetul este plin de cereri, oferte şi iniţiative de tipul Pimp a business. Presupun că idea provine de la celebrul show Pimp my ride.

Anyway, nu asta contează.

Recente activităţi dar mai ales modul în care se conturează viitorul pentru mine şi partenerul meu de afacere mă determină să gândesc să aplic acest model în propriul business.

Este vorba despre franciza Minicards pentru judeţul Iaşi. Site-ul oficial pentru România AICI. SIte-ul mamă AICI.

Nu vreau să vând. Încă prezintă potenţial. Asta ţinând cont de numărul contractelor în derulare, de numărul relativ mare de puncte de afişare strategice şi mai ales de intenţia proprietarului francizei de a se apleca cu mai mare atenţie spre piaţa din România: extinderea reţelei, investiţii în campanii de promovare la nivel naţional.

Dar vreau să găsesc parteneri de afacere care să-mi împărtăşească viziunea: o colaborare win-win, servicii integrate, extinderea gamei de servicii cu serviciile oferite de partenerul de afacere, în speţă Minicards Iaşi.

Vinzi ceva, orice pe piața Ieșeană și simți că sistemul Minicards poate oferi un plus de valoare produsului sau serviciului tău, contactează-ne să stabilim condițiile colaborării.

  • Vinzi publicitate pe Iaşi? Cu un mic plus de bani oferă-i clientului tău şi o campanie locală sau naţională de promovare prin Minicards.
  • Dezvolţi website-uri? Cu un mic plus de bani asigură-i clientului tău şi o campanie de creşterea vizibilităţii site-ului / business-ului cu Minicards sau cu serviciile de promovare în mediul social oferite de Paideia Consulting.
  • Ai un business și ești interesat doar de campanii de promovare? Vrei să controlezi costurile? Cumpără de la noi crearea machetei și/sau printul și/sau distribuția sau doar dreptul de a ne folosi locațiile.

Și alte variațiuni pe această temă.

Dacă te gândești că propunerea sună bine dă un semn la minicards.iasi [at] gmail.com. 

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.