Platforma online automatizata pentru achizitii in Start UP Nation, Comert si Microindustrializare

2017-11-04-05_30_53-Despre_FastBID_1.png

Beneficiarii programelor Start UP Nation, Comert si Microindustrializare au la dispozitie o platforma online pentru derularea procedurilor de achizitii. Lansata in 2015 de o firma din Romania, platforma electronica automatizeaza intregul flux de achizitii de la nivelul organizatiei.

Dezvoltarea acestei platforme a inceput in 2012, iar pana la lansarea oficiala in 2015 investitiile directe in acest sistem au ajuns la peste 100.000,00 euro, partial fiind sustinute din fonduri europene. Este o solutie dezvoltata de experti in domeniul achizitiilor pentru piata din Romania unde firmele nu isi permit sa investeasca 500.000 pana la 1 milion de euro in solutiile similare de la SAP sau Oracle.

Din 2016 chiar si antreprenorii care au firme mici si mijlocii au acces la unele facilitati ale acestei platforme de achizitii odata cu lansarea unei componente online disponibila la adresa www.FastBID.ro.

Modulul online este utilizat de catre antreprenori si experti pentru derularea achizitiilor curente si pentru proiectele de investitii deopotriva. Toate etapele achizitiei sunt automatizate. De la identificarea conditiilor pe care trebuie sa le intruneasca reperele ce fac obiectul investitiei si pana la stabilirea ofertei castigatoare totul se desfasoara online.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.