PM Days 2015

pm-days-2015Despre PM Days 2015

Evenimentele organizate de PMI Romania Chapter sunt cele mai bune ocazii pentru managerii romani de a afla despre cele mai noi tendinte, metodologii si practici in managementul de proiect si a-si creste nivelul de experienta.

Anul acesta invatam sa abordam problemele inainte de a ne lovi de ele. Avem invitati de top din Romania dar si din strainatate, care va vor impresiona cu experienta lor unica. Vom impartasi si dezbate lectii de viata implementate in managementul de proiect impreuna cu manageri experimentati.

Invitati

Jack S. Duggal este un orator renumit international, promotor al schimbarii, mentor si lider. Seminarist de top pentru PMI de peste 10 ani, autor al numeroase articole si lucrari, profesor pentru Universitatea Hartford, membru activ al forumului PMI, pasiunea lui este de a promova noi perspective pentru a conduce echipe in medii dinamice, nesigure, non-lineare, complexe si emergente. Jack a implementat programe PMO pentru multiple companii, a facilitat schimbari la scara organizationala, a conceput si condus programe comprehensive de training, a condus personal programe tehnologice in valoare de milioane de dolari si a fost mentor pentru multiple niveluri de management.

Maxsen Wagner este consultant in Project Management pentru UNOPS, un brat operational al Natiunilor Unite, care asigura managementul proiectelor, infrastructurii si logisticii, catre implementarea proiectelor umanitare si de dezvoltare in valoare de peste 1 miliard de dolari. Cu peste 25 de ani de experienta, a ajutat dezvoltarea proiectelor in mai bine de 15 tari, in domeniile public si privat, in industrii precum energetica, IT, telecomunicatii, finante, farmaceutica, automobile, asigurari sau constructii.

Bilete

Puteti achizitiona bilete la pret avantajos din timp, fie ca sunteti student, membru PMI sau non-membru. Toate tipurile de bilete include atat coffee break, pranz si cocktail.

Student – 158 RON (225 RON pentru inregistrari tarzii)

Membru PMI Romania Chapter – 371 RON (500 RON pentru inregistrari tarzii)

Non-membru PMI Romania Chapter- 560 RON (800 RON pentru inregistrari tarzii)

Va puteti inregistra chiar acum, urmand acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.