Antreprenoriatul: Planificarea Creativitatii si Creativitatea Planificarii, 21 Mai, Rin Airport Hotel

logo.startupPlanificarea afacerii (business plan) si cercetarea pietei sunt aspecte trecute cu vederea de multi antreprenori aflati in faza de startup, iar omiterea acestei componente strategice este printre principalele cauze ale esuarii afacerilor.

Antreprenorii sunt prin excelenta persoane creative, dar partea tehnica a vietii antreprenoriale este cea care da conceretete si contur ideii.

Pornind de la aceste prezumtii, Atelierul de Lucru Antreprenoriatul: Planificarea Creativitatii si Creativitatea Planificarii propune participantilor o abordare pragmatica a antreprenoriatului, incurajand o constructie sanatoasa a afacerii, de la “fundatie” catre “finisaje”.
Atelierul va avea loc joi, 21 mai 2015, incepand cu ora 10.00 la Rin Airport Hotel.

Evenimentul face parte din seria de mese rotunde si ateliere de lucru circumscrise unei ample campanii de constientizare a culturii antreprenoriale, in cadrul proiectului “AFRO – Antreprenoriat, FoRmare si Ocupare in regiunile de dezvoltare Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia”.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3 “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de interventie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”.

Pentru inscrieri, va rugam sa completati formularul online.
Mai multe detalii despre eveniment:http://www.startupspirit.ro/

Contact:
Infinite Ideas
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.