pm lecture: Integration of management approaches

RGC_nouROLAND GAREIS CONSULTING va invita la evenimentul pm lecture: Integration of management approaches in data de 19 septembrie, la Hotel Novotel, sala Paris.

Diferitele abordari de management precum managementul proceselor, managementul proiectelor, managementul schimbarii, analiza de business si managementul calitatii au fost dezvoltate in trecut independent unele de celelalte. Adesea aceste abordari sunt considerate discipline de management diferite care conduc catre roluri specifice si chiar profesiile de manager de proiect, manager de proces, analist de business si manager de schimbare.

In acest lecture va fi prezentat modul in care abordarile processRGC, projectRGC, si changeRGC sunt relationate, cum poate fi asigurata o terminologie consecventa pentru companii, modul in care diferite roluri pot colabora in interiorul unei companii si modalitatea de integrare a diferitelor metode. Pentru aceasta integrare este necesara o perceptie a companiei ca un sistem social cu o identitate distincta.

Agenda evenimentului:

  • 19.00-19.15 Deschidere pm lecture; prezentare RGC
  • 19.15-20.00 Prezentare: Integration of management approaches 
  • 20.00-20.30 Discutii si concluzii
  • 20.30-21.30 Cocktail

Evenimentele pm lecture reprezinta o excelenta oportunitate de invatare si networking pentru comunitatea de management de proiect din Romania. Participarea la evenimentele pm lecture este gratuita, cu conditia inscrierii prealabile.

Pentru inscrierea la evenimentele pm lecture, va rugam utilizati formularul de inscriere online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.