PMDays 2013

PMDays 2013Astazi se desfasoara a doua parte a unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate Managementului de Proiect din Romania: PMDays 2013. Cu o participare selecta, specialisti cunoscuti si cu o agenda incarcata – astazi suntem cu privirile indreptate catre a doua parte a evenimentului ce vizeaza comunitatea de managementul proiectelor si nu numai.

Daca ieri am avut ocazia sa-i ascultam pe speakeri precum: Mark Gray, Giusi Meloni, Lucian Nanau, Silvana Wasitova, Oliver Lazar, Manon Deguire, astazi putem sa-i intalnim pe Manuela Borlovan, Alexandru Gris, Florian Ivan si alti specialisti din zona Managementului de Proiect.

Evenimentul urmeaza sa cuprinda decernarea distinctiei “Project of the Year Award“, precedat inainte de prezentarea finalistilor ce provin din domenii precum IT&C, proiecte cu finantare europeana, CSR, cercetare si educatie.

Suplimentar, ca o incununare a unui efort crescut si a unei echipe pe masura, pe parcursul zilei vom asista si la lansarea editiei a V-a, tradusa in limba romana, a standardului PMBOK. Coordonatorul acestui proiect fiind Gheorghe Hriscu impreuna cu un colectiv de voluntari din PMI Romania Chapter, ce s-au mobilizat si au tradus cele aproape 600 de pagini ale PMBOK® Ed. 5-a in limba romana.

Agenta completa a evenimentului poate fi consultata aici.

Asa cum era de asteptat, se contureaza a fi o editie de succes si plina de rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.