Curs: "Managementul proiectelor"

In cadrul proiectului "Managerul de proiect – principalul factor de absorbtie eficienta a fondurilor comunitare", finantat prin Programul Phare Coeziune Economica si Sociala, Dezvoltarea Resurselor Umane, Promovarea Capitalului Uman, linia de buget Phare/2004/016-772.04.02, Fundatia Actiunea Civica, elaborator al standardului ocupational de Manager de proiect, in parteneriat cu CRFCAPL Bucuresti, va propune cursul autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala: Managementul proiectelor.

Cursul include si modulul de elaborare/scriere a proiectelor, fiind structurat pe 72 de ore si se poate derula pe perioada a 4 weekend-uri, de vineri la pranz, pana duminica la ora 13.00, sau 2 module a 6 zile.

Cursul va contine toate informatiile necesare implementarii proiectelor in conditii optime, se va derula in conditii interactive si participantii vor beneficia de materiale informative (suport de curs).
Pretul cursului este de 800 lei (RON) de persoana, acesta incluzand toate cheltuielile Fundatiei Actiunea Civica.

La finalizarea cursului  toti participantii vor primi certificate de absolvire, emise de Fundatia Actiunea Civica, conform normelor CAFFP, recunoscute pe plan national, valabile pentru recunoasterea perfectionarii profesionale.

Fundatia Actiunea Civica si CRFCAPL Bucuresti sunt autorizate ca centre de evaluare a competentelor in ocupatia de manager de proiect (inclusa in COR), pentru care organizeaza examene de evaluare. Examenele se deruleaza in conformitate cu prevederile CNFPA privind evaluarea competentelor profesionale si se finalizeaza cu obtinerea unui Certificat de Competenta. Examenul se poate sustine si de catre persoane care au experienta in domeniul implementarii proiectelor, fara a participa in mod obligatoriu la curs. Pe perioada proiectului (pana la 20 ianuarie 2008), examenul de evaluare se poate sustine gratuit.  

Evaluarea nu trebuie facuta imediat dupa finalizarea cursului, decat daca solicitantii au experienta in domeniu. Cursurile ar putea incepe la o data convenita de comun acord, incepand din data de 20.11. 2007.

Informatii suplimentare:
Cristina Carp
Vicepresedinte Fundatia Actiunea Civica
Telefon: 0744/347418
E-mail: [email protected]; [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.