PMI Romania premiaza excelenta in managementul proiectelor! Intra in competitia Proiectul Anului 2013!

pmilogoPMI Romania premiaza excelenta in managementul proiectelor! Intra in competitia Proiectul Anului 2013!

Ai gestionat un proiect finalizat cu succes in 2011, 2012 sau 2013 (inainte de 15 septembrie)? Esti increzator ca reteta ta pentru succes ar putea deveni un reper in industrie? Daca raspunsul la aceaste intrebari este da, asteptam aplicatia ta in competitia Proiectul Anului 2013.PMI Romania Chapter recunoaste, promoveaza si premiaza proiectele de succes implementate in Romania in 2011 – 2013.

Competitia vizeaza performantele excelente obtinute de catre echipele de managementul proiectelor in urmatoarele categorii:

 • Tehnologia Informatiei;
 • Proiecte finantate din fonduri europene;
 • Corporate Social Responsibility;
 • Cercetare;
 • Constructii si Inginerie;
 • Educatie

Proiectele de pretutindeni din Romania sunt incurajate sa participe. Afilierea PMI nu este necesara. Proiectul trebuie sa fie perceput ca avand aplicate principii exemplare de management de proiect, tehnici instrumente si, de asemenea, sa indeplineasca criteriile de eligibilitate anuntate de catre PMI Romania, pe website-ul oficial al evenimentului: http://pmdays.ro/project-of-the-year-2013.

Aplicatiile sunt analizate de o comisie de evaluatori selectati de catre PMI Romania Chapter. Comisia consta dintr-un minim de cinci si nu mai mult de sapte persoane din lumea academica si industriile private, ce au demonstrat cu succes experienta in domeniul managementului proiectelor.

Proiectul castigator din fiecare categorie va fi anuntat si prezentat cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor, pe 8 noiembrie, in cadrul PMdays 2013. Din cele 6 proiecte castigatoare la categoriile individuale, va fi acordat premiul cel mare: Proiectul Anului.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la
Presedinte Comisie de Evaluare: [email protected]
Communication Manager: [email protected]

2 thoughts on “PMI Romania premiaza excelenta in managementul proiectelor! Intra in competitia Proiectul Anului 2013!”

 1. Andrei spune:

  Bravo pentru initiativa.

  1. Preturi mici spune:

   Intradevar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.