PNDL: Finantare pentru rezerva de apa a municipiului Bacau

phpThumb_generated_thumbnailjpg-1.jpg

Municipiul Bacau a primit finantare pentru proiectul care vizeaza realizarea rezervei de apa din oras. Contractul de finantare a fost semnat astazi, 12 ianuarie a.c., de viceprim-ministrul Paul Stanescu, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene, la Bacau.

Fondurile alocate sunt in valoare de 25.928.794 lei, suma care provine din bugetul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE).

„Am semnat astazi contractul de finantare pentru investitiile necesare realizarii rezervei de apa a municipiului Bacau. Este un moment important pentru locuitorii municipiului, pentru ca era singura sansa sa se rezolve problemele pe care le-au avut in ultima vreme aici, in domeniul alimentarii cu apa. Inteleg ca este o situatie mai veche, ma bucur ca am gasit impreuna solutia pentru ca oamenii sa aiba parte de un serviciu public de calitate”, a declarat viceprim-ministrul Paul Stanescu.

Proiectul include realizarea de statii de epurare si tratare si inlocuirea unor conducte de alimentare cu apa.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.