PNDL: Investitie de 8 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din Calarasi

Fonduri_proiecte-e1385021195722.jpg

Trei artere principale din Calarasi vor intra, la inceputul acestui an, in reparatii capitale. Proiectul va fi derulat prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), iar indicatorii tehnico-economici au fost aprobati de Consiliul Local al municipiului Calarasi.

Investitia, a carei valoare este estimata la aproape 8 milioane de lei, vizeaza reabilitarea strazilor Musetelului, stirbei Voda si B-dul Cuza Voda si este necesara deoarece, din cauza defectiunilor partii carosabile, circulatia se desfasoara cu un grad de dificultate ridicat, fiind pusa in pericol siguranta participantilor la trafic.

„Modernizarea si reabilitarea infrastructurii de transport reprezinta o prioritate, intrucât contribuie la cresterea gradului de mobilitate a persoanelor si a bunurilor, asigura accesul mai facil si mai rapid catre furnizorii de servicii de sanatate, sociale si educative, contribuie la reducerea timpului de deplasare si asigura o mai mare securitate in transport”, a precizat viceprim-ministrul Paul Stanescu, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.