PNDR 2014-2020: Ghidurile finale pentru investitii in exploatatii agricole, tineri fermieri si strategii de dezvoltare locala

book-1389747-m.jpg

book-1389747-mMinisterul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a publicat versiunile finale ale Ghidului Solicitantului pentru submasurile 4.1 (Investitii in exploatatii agricole), 6.1 (Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri), 19.1 (Sprijin pregatitor elaborare strategii dezvoltare locala) prin care sunt stabilite conditiile si criteriile accesarii fondurilor europene acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 pentru activitatile prevazute in aceste forme de finantare.

Prin intermediul subMasurii 4.1 – Investitii in exploatatii agricole, vor primi sprijin financiar nerambursabil investitiile pentru cresterea competitivitatii exploatatilor agricole in vederea infiintarii si modernizarii fermelor, in special cele de dimensiuni medii si asocieri de ferme mici si medii, inclusiv dotarea cu utilaje si echipamente performante in raport cu structura agricola actuala. Termen limita de depunere – 30 octombrie 2015.

Prin subMasura 6.1 – Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri se acorda fonduri nerambursabile pentru a sustine stabilirea pentru prima data a tinerilor fermieri ca sefi unici ai unei exploatatii agricole. Termen limita de depunere – 30 octombrie 2015.

SubMasura 19.1 – Sprijin pregatitor elaborare strategii dezvoltare locala – Termen limita de depunere – 8 mai 2015.

Sursa: MADR

One thought on “PNDR 2014-2020: Ghidurile finale pentru investitii in exploatatii agricole, tineri fermieri si strategii de dezvoltare locala”

  1. Potop spune:

    Am 10 vaci voi putea sa depun acte pentru instalarea tinerilor fermieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.