PNDR 2014-2020: o noua sectiune creata pe Finantare.ro pentru beneficiarii de fonduri europene pentru agricultura

cultura_agricultura.jpg

cultura_agriculturaFondurile europene destinate agriculturii prin PNDR 2007-2013 au atins o rata de absorbtie de 80,70%, lucru ce arata un interes crescut fata de aceste instrumente de finantare. Astfel, pentru perioada aferenta exercitiului financiar 2014-2020, sunt pregatite noi masuri de finantare care sa conduca la dezvoltarea mediului rural romanesc si a unei economii rurale puternice.

In acest scop, echipa Finantare.ro a creat o noua sectiune intitulata PNDR 2014-2020, unde vor fi prezentate toate cele 15 masuri aferente perioadei de finantare urmatoare. Masurile sunt, momentan, in stadiu de draft si imediat ce vor primi aprobarea Comisiei Europene acestea vor fi modificate si pe site-ul nostru.

Sectiunea va fi actualizata permanent cu noi informatii utile de interes pentru potentialii beneficiari. Va invitam astfel sa o accesati constant si sa ne lasati comentarii.

Noua sectiune PNDR 2014-2020 o puteti vedea accesand acest link: https://www.finantare.ro/fonduri-structurale/pndr-2014-2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.