POR: A fost modificat Ghidului Solicitantului – Oferirea de sprijin pentru regenerarea fizica, economica si sociala a comunitatilor defavorizate din regiunile urbane

por-ghid-finantare.jpg

In data de 21.11.2018, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a emis ordinul de modificare a Ordinului ministrului delegat pentru fondurile europene cu nr. 3731/21.07.2017 pentru aprobarea Ghidului Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul apelului de proiecte POR/2017/4/4.3/1, Axa prioritara 4 – Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile, Prioritatea de investitii 4.3 – Oferirea de sprijin pentru regenerarea fizica, economica si sociala a comunitatilor defavorizate din regiunile urbane si rurale, ce contine conditii specifice pentru accesarea fondurilor in cadrul programului.

Modificarile sunt detaliate in documentul Sinteza modificarilor in cadrul ghidului specific aferent apelului de proiecte POR/2017/4/4.3/1.

Forma consolidata a Ghidului Specific si Sinteza modificarilor sunt publicate pe site-ul www.inforegio.ro, in cadrul sectiunii ”Apeluri proiecte”.

Sursa: Inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.