PNDR: Pana la 2,5 milioane de euro pentru finantarea proiectelor de procesare a produselor alimentare

alimente.jpg

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a anuntat ca mai sunt disponibile aproximativ 61 de milioane de euro pentru a finanta proiecte de investitii din domeniul procesarii produselor agricole. Fondurile europene nerambursabile pot fi accesate prin intermediul submasurii (sM) 4.2 „Sprijin pentru investitii in procesarea/ marketingul produselor agricole” din cadrul Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020).

Data limita pana la care AFIR primeste proiecte prin sM 4.2 este 31 octombrie 2016, ora 16.00. Proiectele se depun online pe pagina oficiala a Agentiei, www.afir.info

Prin sM 4.2 se pot obtine, in functie de tipul beneficiarului si de investitia propusa, pana la 2,5 miloane euro/ proiect. Sprijinul public nerambursabil este de maxim 50% din totalul cheltuielilor eligibile.

Investitiile finantate prin submasura 4.2 au drept obiectiv infiintarea si/ sau modernizarea unitatilor de procesare si comercializare, introducerea de noi tehnologii pentru dezvoltarea de noi produse si procese, dar si cresterea numarului de locuri de munca.

Sursa: AFIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.