PNDR: Se depun proiectele pentru schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite”

padure.jpg

A fost lansata prima sesiune de depunere a cererilor de sprijin in cadrul Schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite” aferenta Masurii 8 „Investitii in dezvoltarea zonelor impadurite si imbunatatirea viabilitatii padurilor”, Submasura 8.1 „Impaduriri si crearea de suprafete impadurite” din cadrul PNDR 2014-2020. Proiectele se depun pana pe 20 ianuarie 2017. Alocarea financiara a sesiunii este de 50.000.000 euro.

Schema este implementata de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) prin Directia Generala Dezvoltare Rurala – Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala DGDR-AMPNDR, prin Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) si prin Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

Scopul ajutorului il reprezinta acordarea unui sprijin financiar detinatoriilor publici si privati de terenuri agricole si neagricole si formelor asociative ale acestora pentru realizarea de trupuri de padure si perdele forestiere de protectie.

Descarca Ghidul solicitantului

Sursa: APIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.