PO Competitivitate: Rezultate competitie Parteneriate pentru transfer de cunostinte

evaluare_proiecte.jpg

po-competitivitate-parteneriatAutoritatea de Management pentru PO Competitivitate a publicat rezultatele preliminare pe sectiunea G – Cod competitie POC-A1-A1.2.3-G-2015 – Tip proiect: Parteneriate pentru transfer de cunostinte.

Fisele de evaluare in panel rezultate in urma procesului de evaluare, vor fi transmise, in termen de 2 zile lucratoare de la data afisarii rezultatelor, pe fax sau email, reprezentantului legal/directorului de proiect al solicitantului, la numarul specificat la depunerea on-line a ofertei de proiect.

Aplicantii care nu vor primi fisa de evaluare in panel pot solicita retransmiterea fisei de evaluare printr-o adresa semnata de catre reprezentantul legal al institutiei solicitante si stampilata, trimisa pe fax (nr. 021-318 30 60), in care se va specifica numarul de inregistrare electronica a proiectului (ID) si numarul de  fax/email la care se va retransmite.

ANCSI-DG-OI nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea sau confidentialitatea numarului de fax/email inscrise de la depunerea on-line.

Perioada de inregistrare a contestatiilor este 2.11.2015 – 06.11.2015 intre orele 9:00 – 14:00.

Contestatiile se pot transmite pe fax la numarul 021.318.30.60 sau se pot depune direct la sediul ANCSI, str. Mendeleev, nr. 21 – 25, etaj 3, camera 315.Contestatiile se vor referi la eventualele vicii de procedura pe care le identificati ca fiind neconforme cu precizarile din “Cererea de propunere de proiecte” si “Ghidul Solicitantului” si  vor fi semnate de catre reprezentantul legal al institutiei si stampilate.

Sursa: ANCSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.