PO-DCA: AXA Pr. 2., DMI 2.1, Op: Optimizarea structurilor pentru noile servicii descentralizate/ deconcentrate din cele trei sectoare prioritare

Finanţator: Autoritatea de Management pentru Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative – POSDCA
Grup ţintă: Instituţii
Categorie: Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative – PODCA
Termen limită: 2009-12-31
Data apariţiei pe site: 2009-08-19 12:35:08
Obiectivul acestei axe prioritare este acela de a îmbunătăţi calitatea şi eficienţa serviciilor furnizate de către administraţia publică (centrală şi locală).

Domeniul major de intervenţie 2.1 Sprijin pentru procesul de descentralizare sectorială a serviciilor Acest domeniu major de intervenţie pune accentul pe necesitatea procesului de descentralizare care se reflectă prin importanţa deosebită acordată furnizării de servicii publice descentralizate în strategia de reformă a administraţiei publice.

Operaţiunea: Optimizarea structurilor pentru noile servicii descentralizate /deconcentrate din cele trei sectoare prioritare:

Obiectivul specific este acela de a sprijini schimbările de structură şi proces care decurg din iniţiativele de descentralizare sectorială. Se va acorda finanţare pentru instruire şi asistenţă tehnică în sprijinul procesului de descentralizare la nivelul furnizării de servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.