Stiai ca unu plus unu = 570?

Aceasta este puterea relationarii! Nu te lasa inselat de o carte de vizita, acceseaza relatiie si cunostintele din spatele acelei carti de vizita!

Stiai ca o persoana cunoste in medie 285 de alte persoane cu, care poate intra in contact direct? Adica sa ii sune si sa ii raspunda sau daca nu, sa revina cu telefonul respectiv cu un email.

Un studiu facut de o companie de cercetare de piata din SUA, arata ca fiecare dintre noi avem in medie cca 285 de cunostinte. Asta ne duce cu gandul la faptul ca atunci cand intalnim o persoana, de fapt intalnim 285 de oportunitati pentru noi si invers. Va puteti imagina cate oportunitati de afaceri sunt intr-un loc in care se intalnesc insa 10, 20,30 sau 50 de oameni? Exact! Sunt mii de oportunitati de afaceri carora le dam cu piciorul daca nu relationam bine.

Ce inseamna de fapt a relationa bine?

A relationa bine din punctul meu de vedere, inseamna sa incerci sa cunosti persoana din fata ta, sa ascuti, sa fii onest si deschis sa il ajuti daca poti sa o faci. Persoana din fata ta va simti acest lucru si va face acelasi lucru in mare majoritate a cazurilor. Numai asa vom putea accesa cele 285 de contacte pe care le are, capatand incredere unul in altul printr-o relationare buna.

INSA acest process, din pacate, necesita TIMP…si nu multi inteleg lucrul acesta.

Intr-o lume in care lucrurile trebuie sa se intample…ieri, timpul este foarte important si uitam sa investim acest element in relationare, petrecand timp in diverse evenimente de networking DAR totodata valorificand la maxim acel timp!

Unul din modurile in care poti sa valorifici la maxim 2 ore de networking este sa participi la urmatorul The Casual Networking Event din localitatea ta. Este un eveniment pe care il recomand cu caldura pentru ca ai posibilitatea sa inveti cum sa faci networking dar si sa aplici acest lucru – este ca si cu formulele de matematica pe care le inveti si care trebuie sa le si pui in practica ca sa le vezi utilitatea. Asta se intampla si la The Casual Networking Event – intra pe www.casual-event.ro pentru detalii sau scrie-mi, iardaca nu se organizeaza in orasul tau inca, te putem ajuta sa facem acest lucru.

Pentru tine ce inseamna de fapt a relationa bine in afaceri?

Relationezi in-deajuns?

About Ana-Maria Mihaila

Fondator Institutul European de Business Networking. Cu o experienta antreprenoriala insumata de peste 20 de ani intr-o societate cu o economie in continua schimbare si alti 7 ani in Marea Britanie – loc in care ne-am si cunoscut. In 2006, dupa training-uri de networking cu experti din UK si SUA am adus networking-ul profesionist in Romania, bazat pe recomandari. In 2010 am ridicat conceptul de business networking la un alt nivel, infiintand Institutul European de Business Networking dedicat antreprenorilor, managerilor, liber profesionistilor si chiar celor care doresc sa devina antreprenori la un moment dat. Consideram ca trei dintre cele mai importante elemente ale unui om de afaceri sunt timpul, relatiile si informatiile pe care le are. Tinand cont de aceste aspecte, am inceput sa dezvoltam conceptul de Business Networking in Bucuresti si mai apoi in Moldova, acest Sistem oferind scena perfecta oamenilor de afaceri in care sa se imbine informatia cu relatiile intr-un timp relativ scurt.

One thought on “Stiai ca unu plus unu = 570?”

  1. Saptelapatrat spune:

    Citeam o carte interesanta pe http://www.networldingblog.com/download-ebook/
    Ma bucur ca si in Romania se vorbeste despre asta.

    John Hagel vorbea in “Mastering a different management approach” despre un nou model de business, bazat pe incredere. Cred ca sunt idei care se aplica si in cazul relatiilor dezvoltate pe baza de networking.
    http://www.johnhagel.com/paper_control.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.