POAT: Semnarea deciziei de finanțare „Sprijin pentru Ministerul Fondurilor Europene în organizarea reuniunilor cu privire la Politica de coeziune în anul 2019”

proiect-1.jpg

La nivelul Ministerului Fondurilor Europene a fost semnată decizia de finanțare pentru proiectul „Sprijin pentru Ministerul Fondurilor Europene în organizarea reuniunilor cu privire la Politica de coeziune în anul 2019”.

Având în vedere responsabilitățile Ministerului Fondurilor Europene în calitate de coordonator al implementării și gestionării instrumentelor fondurilor europene structurale și de investiții (FESI), printr-un astfel de proiect cu o valoare este de aprox. 1 milion lei se are în vedere organizarea de evenimente care să faciliteze schimbul de opinii, puncte de vedere, care se pot transforma, ținând cont de bunele practici din cadrul actualei perioade de programare, în elemente cheie ale programării 2021-2027.

Proiectul va asigura sprijin pentru MFE în pregătirea și gestionarea politicii de coeziune, asigurându-se astfel premisele necesare îmbunătățirii cadrului de reglementare, strategic și procedural pentru coordonarea și implementarea FESI.

Sursa: MFE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top