POC: S-a redeschis apelul pentru clustere inovative in sectorul TIC

por-ghid-finantare.jpg

Va informam ca apelul aferent actiunii 2.2.1 din cadrul Axei 2 a POC a fost redeschis in platforma MySMIS2014+ si are titlul “Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii in domeniu prin dezvoltarea de clustere – Apel reconstituit pentru pastrarea pistei de Audit – Anul 2015” (cod apel: POC/46/2/2/Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii in domeniu prin dezvoltarea de clustere).

Scopul redeschiderii acestui apel este acela de a incarca in sistemul MySMIS proiectele incarcate initial pe site-ul OIPSI, pentru a se asigura trasabilitatea fluxului de date si a pistei de audit.

Avand in vedere:

Prevedrea Regulamentului (UE) nr. 1303/2013, conform careia fondurile structurale pot fi acordate numai cu inscrierea in sistemul MySMIS a fiecarui solicitant si a fiecarui proiect propus spre finantare,

2. Contractul de finanțare incheiat pentru proiectul pe care l-ati depus in cadrul Axei 2 a POC, actiunea 2.2.1, in care la art. 7 alin. 10 este specificat: “Beneficiarul este obligat sa adauge toate documentele si sa completeze datele pentru care este raspunzator in termen de maxim 3 luni de la data semnarii contractului sau pana la transmiterea primei cereri de prefinantare/plata/rambursare, actualizandu-le corespunzator ori de cate ori este cazul, in MySMIS 2014”,

va informam ca este necesar sa va creati cont de utilizator in sistemul MySMIS si sa introduceti proiectul pe care l-ati depus in cadrul apelului pentru actiunea 2.2.1 din cadrul Axei 2 a POC, atat ca informatie structurata, cat si ca fisiere de tip PDF, semnate electronic.

Este recomandat ca in MySMIS sa se incarce, ca informatie structurata, datele din cererea de finanțare revizuita (care este anexa la contractul de finantare si/sau rezultata in urma procesului de verificare administrativa, a eligibilitatii si de evaluare tehnico-economica). Documentele de tip PDF se vor incarca in MySMIS, ca atasament in cadrul campului “Solicitant” a cererii de finanțare aferente platformei MySMIS si reprezinta cererea de finantare depusa initial pe site-ul OIPSI, precum si varianta revizuita a acesteia.

Atentie! Referitor la fisierele aferente cererii de finantare initiale si fisierele ce reprezinta raspunsurile la solicitarile de clarificari din etapele de evaluare, selectie si contractare – va informam acestea trebuie sa fie exact cele depuse/transmise la OIPSI (documentul in sine si data semnaturii electronica a fiecarui fisier trebuie sa corespunda cu cele care se regasesc la OIPSI). in cazul in care nu le puteti identifica, va informam ca le puteti solicita ofiterilor de proiect din etapa de evaluare.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, OIPSI va ofera posibilitatea de a parcurge impreuna cu reprezentantii sai etapele necesare inregistrarii in aplicatia MySMIS a proiectului depus. in cazul in care optati pentru aceasta varianta, va rugam sa comunicati ofiterului de proiect din etapa de evaluare, data si ora la care puteti sa veniti si sa va asigurati ca veti avea la dumneavoastra laptop-ul propriu, dispozitivul pentru semnatura electronica, OIPSI urmand sa va asigure accesul la internet.

Pentru operativitatea incarcarii proiectelor in sistem va rugam ca la data prezentarii la sediul OIPSI sa aveti deja creat contul de utilizator in sistem. Contul de utilizator va va folosi atat la depunerea documentelor ulterioare ale proiectului (cereri de rambursare, rapoarte de progres), cat si a oricaror alte proiecte indiferent de programul operational.

Termenul de inchidere al apelului afisat de MySMIS este 01.12.2017, dar va rugam sa aveti in vedere faptul ca fara incarcarea proiectului si obținerea codului MySMIS nu vi se poate face nici o plata aferenta activitatilor derulate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.